Ravnatelj IRB-a obišao radove na istraživačkoj postaji Martinska

Ravnatelj IRB-a obišao radove na istraživačkoj postaji Martinska

Dr. sc. David M . Smith, ravnatelj Instituta Ruđer Bošković (IRB) i dr. sc. Ivanka Jerić, pomoćnica ravnatelja i koordinatorica projekta O-ZIP, danas su, u pratnji voditelja projekta gradnje gospodina Damira Ivšića i predstavnika tima konzultanata gospodina Nina Kovačića, obišli radove na istraživačkoj postaji Martinska.

Utvrđeno je kako se radovi odvijaju prema planu te je ravnatelj izrazio zadovoljstvo suradnjom s izvođačima i stručnim nadzorom na gradilištu.

Radovi na postaji istraživačkoj postaji Martinska započeli su u prosincu prošle godine, a sukladno potpisanom ugovoru. Vrijednost ugovora je 5.188.957,84 kune (s PDV-om). Planirani završetak radova je rujan 2022. godine.

Cilj obnove istraživačke postaje Martinska, koji se provodi u sklopu projekta O-ZIP, jest ojačati kapacitete, održivi razvoj i upravljanje krškim obalnim područjem Jadranskog mora u skladu s nacionalnim zakonima i zakonima usklađenim s direktivama EU.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.
Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.