Uvjeti korištenja

Autorska prava

Tekstovi, fotografije, datoteke, video i audio zapisi i ostali materijali objavljeni na javnom webu Instituta Ruđer Bošković (IRB):

  • u vlasništvu su IRB-a
  • u vlasništvu su fizičkih ili pravnih osoba koje su IRB-u dale pristanak za objavljivanje tih materijala
  • njihova objava dozvoljena je Zakonom o autorskom i drugim pravima
  • nalaze se pod Creative Commons licencama
  • nalaze u javnom vlasništvu

Uvjeti korištenja materijala

Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba Instituta Ruđer Bošković treće osobe dužne su na mediju na kojemu koriste materijale navesti IRB kao izvor.

Medijski subjekti mogu koristiti materijale radi upotrebe u informativne, uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima uz navođenje izvora.

Upotreba materijala s javnog weba IRB-a u komercijalne svrhe dozvoljena je samo uz odobrenje IRB-a ili vlasnika materijala objavljenog na webu IRB-a.

Odgovornost za sadržaj i štetu

IRB ne preuzima odgovornost za sadržaj na vanjskim web-stranicama na koji vode poveznice s javnog weba IRB-a.

IRB ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba IRB-a.

IRB nastoji sadržaje na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih.

Zaštita osobnih podataka

IRB poštuje privatnost posjetitelja ovog weba.

Podaci prikupljeni prilikom ispunjavanja obrazaca koristit će isključivo u svrhe autentifikacije korisnika, analize i statistike.

Podatke koje ostavljate popunjavanjem kontakt obrazaca na webu, a po kojima vas je moguće identificirati, koristimo u svrhu odgovora na vaše pitanje. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na vaše pitanje.

"Kolačići"

Web stranica ozip.irb.hr na vaše računalo sprema kolačiće kako bi potpuno ispravno radila i pružala bolje korisničko iskustvo. Pročitajte više

Izmjena sadržaja

IRB zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

Prestanak uvjeta korištenja

Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane IRB-a. Vaš raskid je moguć u bilo kojem trenutku, a znači prestanak korištenja ovih stranica i brisanje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s ove web stranice.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.
Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.