Jedinica za podršku mrežnoj i komunikacijskoj infrastrukturi

Moderna mrežna infrastruktura preduvjet je za svaki znanstveno-istraživački rad. Mrežna infrastruktura omogućuje multidisciplinarna istraživanja i povećava međunarodnu konkurentnost.

S obzirom na probleme istraživača IRB-a koji su opisani u prethodnim poglavljima, očito je da među istraživačima IRB-a postoji potreba za modernom mrežnom infrastrukturom.
Jedinica za podršku mrežnoj i komunikacijskoj infrastrukturi pružat će istraživačima IRB-a svu potrebnu komunikacijsku podršku tijekom njihovih projekata.

Istraživački projekti koji se provode na IRB-u postaju sve zahtjevniji u pogledu podatkovnih zahtjeva i te će potrebe u budućnosti rasti, što čini Jedinicu za podršku mrežama i komunikacijama ključnim za funkcioniranje instituta.

Glavna svrha ove Jedinice je osigurati modernu i pouzdanu infrastrukturu za podršku osnovnoj komunikaciji, prijenosu i pohrani podataka te upravljanju komunikacijama/informacijama za sve O-ZIP platforme.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.
Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.